HomeKernpuntenNLB nieuwtjesTeamMeedoenLid wordenNieuwsbriefPersberichtenContact
Voelt u ook de gevolgen van de onzinnige hoge ziektekostenverzekering?  
Sociaal onrecht Armoede
 
Samen staan we sterk
 

Beste Nederlanders en Medelanders.

Voelt u ook de gevolgen van de onzinnige hoge ziektekostenverzekering? Ook de nasleep en ellende als u die onzinnige hoge kosten niet meer kan betalen? Grijp dan nu in! Ook als u überhaupt een rechtvaardiger en goedkoper ziektekosten systeem wil.

Dat de gemiddelde Nederlander door alle uit de hand gelopen kosten niet meer kan leven interesseert Den Haag niets. De overheid heeft ons verkocht aan ziektemakelaars. Onze overheid zegt dat ‘men’ een degelijk patiënt vriendelijk beleid blijft nastreven zoals in de GW (Grondwet) beloofd is. Het tegendeel is waar.
Men zorgt helemaal niet voor u. U zorgt voor politici en zorgverzekeraars die met elkaar een onmenselijk systeem bedacht hebben. U bent immers verkocht door de overheid, ook uw overheid.
Uw naam is keiharde €uros waard. Heeft men uw registratie binnen dan ontvangt de verzekeraar op uw naam geld van de overheid, Hoeveel exact- wil men niet zeggen. Dat zal een verder onderzoek moeten uitwijzen.

Vandaar ieder jaar weer in december talloze dure TV reclame om u maar binnen te krijgen als cliënt!
Een cliënt die niets meer te vertellen heeft. Burgers zijn een nummer en melkkoe geworden.
En nog erger is dat steeds minder hoognodige behandelingen of medicijnen vergoed worden.
Te triest voor woorden.
Uw eigen bijdrage komt helemaal niet ten goede van de zorg. Het houdt de deftige kantoorpanden, luxe leaseauto’s, stropdassen en maatkostuums van de zorgverzekeraars in stand. 

Dat er ondertussen ruim een half miljoen mensen 
(onderzoek zal gaan aantonen dat het er veel meer zijn) nooit meer onder de kosten van het Zorginstituut Nederland uit kunnen komen, (het oude CVZ) en vervolgens het CJIB op hun dak hebben, met vervolgens de derde of vierde deurwaarder daarachter lijkt niet door te dringen in Den Haag. Het onderzoek zal i.s.m. het nieuwsblad DNN en TVNL opgepakt worden. Ook zal er onderzoek binnen de verzekeraars komen naar geldstromen. Dan hebben we ook nog eens de fiscus die de zorgtoeslagen gaat verrekenen of gaat inhouden voor deurwaarders. Daar zit nog een extra addertje onder het gras. Kinderen moeten langer bij hun ouders wonen omdat er geen voldoende betaalbare huurwoningen zijn. Vader en moeder worden beboet en afgestraft omdat kinderen die keihard willen werken en sparen meegeteld worden in een gezamenlijk inkomen.

Velen weten niet meer uit dit onrechtmatige systeem te komen. Velen zijn de speelbal tussen, overheid, deurwaarders en onzinnige regelgeving. Vervolgens is de bijdrage aan de zorgverzekeringswet der belastingdienst ook voor velen nog eens een ‘extra’ melkkoe aan het worden. Met name ZZp'ers zijn de klos. Die betalen dubbel. De hoge kosten zorgen voor nog meer achterstanden. Van Nuts aansluitingen tot vele huishoudens die geen boodschappen meer kunnen kopen. 
Kunt u ook niet meer onder de druk van deurwaarders, het zorginstituut Nederland (het oude CVZ) en het CJIB uitkomen? Zit u ook in de geld- graaiende klauwen van onze Staat der Nederlanden? Nota bene in naam der Koning…

Ziet u- uw maandelijkse afbetalingen en beslagen ook niet in mindering saldo terug? Of kent u mensen in deze situatie? Meld u dan nu aan voor de grootste rechtszaak welke Nederland ooit gekend heeft! Collectief (vanuit de vereniging) zullen ook de kosten minimaal zijn. 
We zullen we uitkomen op 2.50 € per persoon. Daar kun je alleen nooit een zaak voor opstarten.
Uw privacy is absoluut gewaarborgd! Schroom niet en doe mee…aanmelden via:

zorgzorgen@nederlandbeter.nl

Mail de tekst; Ook ik maak mij zorgen om de zorg!
U ontvangt dan vanzelf uw inschrijfformulieren.

Wilt u dit document in PDF ontvangen? Mail dan:   PDFzorgzorgen@nederlandbeter.nl


Met een hartelijke groet,
Namens het bestuur van NLB (Nederlandbeter)

Jack Hage Sr. Secretaris

www.nederlandbeter.nl

 


Statutair gevestigd in Ermelo
Telefoon: 06 - 22101411

KvK Brabant 55484700 
                      NLB (NederlandBeter) © 2015