HomeKernpuntenNLB nieuwtjesTeamMeedoenLid wordenNieuwsbriefPersberichtenContact
NLB Team  
NLB NederlandBeter
Wij staan voor een samenleving die gebaseerd is op saamhorig-heid en medewerking van mensen die er leven.
 
NLB Nederlandbeter

Jack Hage
Jack Hage Sr.

Hoi NLB bezoeker,

Ik vecht voor een humaan en eerlijk Nederland. Veel mensen weten niet meer wat levensvreugde is. Onze overheid moet haar beloften uit de Grondwet nakomen.
Nu laat men vele burgers in de kou staan. Als je zelf weet hoe het is om je gezin tegen onrecht en een onhumane overheid te moeten knokken, dan kun je het verdriet en de gevolgen van meer dan één miljoen mensen goed begrijpen. Momenteel bepalen zorgverzekeraars, deurwaarders en overige geldverslindende organisaties over het lot van velen. Dat moet stoppen!
Ik ben trots om als secretaris van NLB- NederlandBeter mee te mogen helpen een arrogant systeem om te gooien. Al moet ik ‘ooit’ met de hooivork voorop lopen, ik doe het! Ik ben ook trots op ons gemotiveerde NLB-team, want niet iedereen heeft de moed om veranderingen in gang te zetten.

Jack Hage Sr.  Secretaris.

 

 
NLB Nederland Beter
Esther Scholten
Ik ben Esther Scholten, moeder, werkzaam bij Beter Thuis Wonen en omroep NOOS.
Ik ben schrijver, verslaggever en interviewer. Ik ben verbonden met Nederland Beter omdat een samenleving waar liefde centraal staat, mijn droom is.
Een samenleving waar het welzijn van ieder mens telt. Waar mens en overheid zijn verantwoordelijkheden jegens elkaar, de wereld en de maatschappij kennen, erkennen en samen beleven. Ik denk dat het kan, een samenleving waar mensen omzien naar elkaar en ook een overheid die er voor haar inwoners is.
Die samenleving, daar droom ik van.
En daaraan wil ik helpen bouwen, met hart en ziel.

U kunt mij vinden op het Schrijflandforum, bij Digikrant Nederland of Facebook via de volgende link: esther.scholten.  Volksvertegenwoordiger.
NLB Nederland Beter
Ruud de Vries
Ik ben Ruud de Vries, geboren in Amsterdam. Nu woon ik samen met mijn vrouw, zoon en hond in Alphen aan de Rijn. Al heel lang kijk ik met een kritisch blik naar onze maatschappij. Ik zie prachtige ontwikkelingen, maar helaas ook veel onrecht en onzinnige zaken. Daar wil ik dus iets aan doen: Weg met het onrecht en al die onzinnige zaken!
Bij de start van Rutte 1, u weet wel VVD met CDA en gedoogpartner PVV, brak er iets bij mij. En wat doe je dan, samen met een aantal gemotiveerde mensen richt je een politieke beweging op met als doel de politiek weer menselijk te maken, maar dan niet zoals het nu gaat. En zo werd NederlandBeter geboren. Meedoen aan de verkiezingen, en een paar zetels in de tweede kamer veroveren, dat is onze wensdroom.

Ruud de Vries.  Voorzitter.
   
   
   

Statutair gevestigd in Ermelo
Telefoon: 06 - 22101411

KvK Brabant 55484700
                      NLB (NederlandBeter) © 2015