HomeKernpuntenNLB nieuwtjesTeamMeedoenLid wordenNieuwsbriefPersberichtenContact
Persberichten  
NLB
 
Nederlandbeter
 
OfficiŽle oprichting Vereniging Nederlandbeter (NLB)
Op de gedenkwaardige dag 12 juni 2012, is de Vereniging Nederlandbeter (NLB) notarieel opgericht en ingeschreven bij de kamer van koophandel. Daarmee werd de weg vrij gemaakt om deel te kunnen nemen aan de Tweede Kamer verkiezingen op
12 september 2012.

Persbericht van de politieke vereniging; NLB (Nederlandbeter)
2 november 2012.

Geachte mevrouw, mijnheer,

In dit persbericht is het niet op eenvoudige wijze uit te leggen dat ons land zachtjes doodbloedt! Ons land wordt per dag meer gekneveld door de klauwen van de Nederlandse Leeuw. Onze bewoners krijgen verhogingen om de oren, van energie belastingen tot enorme stijgingen binnen de gemeentelijke belastingen.
En nog veel meer!

Men probeert u wijs te maken dat wij moeten bezuinigen! Hoe is het mogelijk dat Rutte roept dat er op de overheid zelf bezuinigd moet worden en vervolgens weer een extra minister (Wonen en Rijksdienst), met alle extra medewerkers van dien, laat optreden? Daarbij is er nog ietsÖ Klokkenluiders en de mensen van de werkvloer slaan alarm, omdat er, alleen al om de crisis op te lossen, ca. 6000 ambtenaren, alsmede extern ingehuurde krachten, zijn bijgekomen!
Snapt u het nog? Wij NLB-ers niet!

Dit land kan alleen nog gered worden als de overheid stopt met zijn exorbitante hoge uitgaven en dit niet meer gaat verhalen
op de burger. Hervormingen genaamd. Er is nu geen sprake van bezuinigingen. Er is sprake van uitkleden! Alleen als de burgers en de ondernemers geld gaan overhouden, in plaats van iedere maand te kort komen, kan onze economie weer opbloeien!
Dit A-viertje is niet bedoeld om alle blunders, alsmede alle kostenanalyses neer te zetten. Die volgen later in de nieuwsbrieven. Zo zal er nog extra aandacht komen voor de onzin van het JSF project en de situatie van de Hedwigepolder! Te ergÖ

Wij willen enkel en alleen aangeven dat wij actie willen. Wij willen de burger, die elke dag meer in de knel komt, steunen en de mogelijkheid geven om aan een stil protest te kunnen deelnemen.

Daar waar vakbonden hun achterban niet meer steunen, daar waar mensen politiek te moe zijn om nog eens een groot protest op het Malieveld neer te zetten, heeft men nu deze mogelijkheid.

Vreedzaam, stil en oprecht kunt u meedoen!
Hoe? Op het moment dat ons nieuwe Kabinet beŽdigd wordt kunt u uw vlag halfstok hangen! Doet u mee?
Dus wat doen we als er helemaal nog geen beŽdiging komt?
Dan hangen we gewoon tůch maandag 5 november de vlag halfstok!

Namens de actiegroep en het dagelijks bestuur van NLB (Nederlandbeter),

Jack Hage Sr.

 
Tweede kamer fractie opgericht.
De politieke vereniging Nederlandbeter heeft de tweede kamer fractie opgericht, genaamd NLB (Nederlandbeter) welke op
19 juni 2012 is goedgekeurd door de kiesraad.
 
 

Statutair gevestigd in Ermelo
Telefoon: 06 - 22101411

KvK Brabant 55484700
                       NLB (NederlandBeter) © 2015